https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відбулася семінар-нарада директорів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Черкаської області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.05.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбулася семінар-нарада директорів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Черкаської області

14 травня на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулася семінар-нарада директорів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Черкаської області. Участь у заході взяли: керівництво інституту; начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський; заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко; директори та тренери 45 спортивних шкіл області.
На початку наради до усіх присутніх із вітальним словом звернувся виконуючий обов’язки проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Олександр Тищенко, який наголосив: «Фізичне загартування та витривалість – це невід’ємна частина виховання майбутнього рятувальника. Спорт для вогнеборців є найважливішим засобом підвищення професійної підготовки». Також очільник закладу розповів історію і розвиток навчального закладу та запросив учнів спортивних шкіл на навчання до ЧІПБ.
Під час семінару розглядалися різноманітні питання: аналіз роботи, проблеми дитячих спортивних шкіл та шляхи їх вирішення. Одними із головних завдань, що ставилися, були - поліпшення роботи спортивних шкіл, популяризації здорового способу життя та активного залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом.
Після завершення заходу до директорів спортивних шкіл звернувся заступник начальника кафедри спеціальної та фізичної підготовки Валентин Бузько, який розповів про види спорту, які культивуються в інституті, та досягнення спортсменів навчального закладу. Також він наголосив на перспективах розвитку вихованців ДЮСШ саме в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Після семінару усі учасники ознайомилися із матеріально-технічною базою інституту, умовами проживання, харчування та побуту курсантів і студентів. Цікаво для всіх було побачити показові виступи спортсменів навчального закладу та сучасний спортивний комплекс європейського зразка, який є прекрасною базою для проведення всеукраїнських та міжнародних змагань.




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10