https://www.high-endrolex.com/10 В інституті є сучасний спортивний комплекс європейського зразка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.05.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті є сучасний спортивний комплекс європейського зразка

У провідному вузі системи ДСНС України – Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України крім навчання велика увага приділяється фізичному загартовуванню майбутніх рятувальників!
У лютому 2006 року в інституті відкрили сучасний спортивний комплекс європейського зразка. Спорткомплекс ЧІПБ – це прекрасна база для проведення всеукраїнських та міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту у закритих приміщеннях і змагань різного рівня з інших видів спорту. З його появою Черкаси отримали нові можливості залучати молодь до занять фізкультурою та спортом, проводити різноманітні чемпіонати з багатьох видів спорту!
Загалом в інституті культивується понад 20 видів спорту. За роки свого існування тут були підготовлені 4 заслужених майстри спорту, 25 майстрів спорту міжнародного класу, 230 майстрів спорту та велика кількість спортсменів-розрядників. Серед вихованців ЧІПБ – чемпіони та призери чемпіонатів світу і Європи як з пожежно-рятувального, так і з інших видів спорту, учасники Олімпійських ігор у Пекіні та Лондоні.
Також кожної суботи інститут проводить День відкритих дверей, де абітурієнти та усі бажаючі можуть ознайомитися з сучасним спортивним комплексом Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10