https://www.high-endrolex.com/10 В інституті спілкувалися мовою Шекспіра | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.04.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті спілкувалися мовою Шекспіра

28 квітня у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України кафедрою гуманітарних наук та іноземних мов було проведено лекторій «English Connecting People». Захід був присвячений 450-річчю від народження великого англійського драматурга Вільяма Шекспіра і заохотить до більш якіснішого вивчення іноземної мови, що дозволить у майбутньому стати не лише кваліфікованішим спеціалістом, а й різносторонньо - освіченою людиною із знанням мови міжнародного спілкування.
Іноземна мова відіграє у житті освіченої амбітної людини важливу роль. З її допомогою ми розширюємо кругозір, спілкуємося з мешканцями інших країн, долучаємося до чужої культури, йдемо по кар'єрних сходах і по-новому дивимося на навколишній світ.
Проведення вікторини та використання інноваційних технологій під час лекторію дозволило розвинути пізнавальну активність курсантів та студентів, їх самостійність в опануванні, пошуку, підборі та обробці інформації.
Пятикурсниця Юлія Гапоненко (54 взвод) та першокурсники Анатолій Смагін (14 взвод), Юрій Чен (14 взвод) і Ярослав Швець (15 взвод), як найактивніші та більш творчі курсанти, наприкінці заходу були нагороджені грамотами.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10