https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти інституту взяли участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.04.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти інституту взяли участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності»

З 22 до 24 квітня у Національному університеті водного господарства та природокористування міста Рівне відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності».
Олімпіада проводилася з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованих студентів (курсантів), розвитку і реалізації їх здібностей, підвищення якості підготовки фахівців з надання медичної допомоги, активізації навчально-пізнавальної діяльності вихованців, системного вдосконалення навчального процесу.
У заході взяли участь представники 41 навчального закладу із 21 області України, всього 106 осіб. Від інституту учасниками олімпіади були курсанти Антон Семенюк, який нагороджений сертифікатом «За оригінальність вирішення практичних завдань з безпеки життєдіяльності» та Сергій Назарець, який отримав грамоту «За активну участь».
У перший день учасники розв’язували теоретичні питання та задачі. Наступного дня вони змагалися у практичних навичках надання першої медичної допомоги постраждалому при різних видах травм.
Під час проведення олімпіади для учасників була організована екскурсія по навчальному закладу та на Рівненську АЕС.

 



Кафедра ЦЗ та МК,
сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10