https://www.high-endrolex.com/10 Змагання на звання «Краща ланка ГДЗС» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.04.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Змагання на звання «Краща ланка ГДЗС»

21 квітня на базі тренувального комплексу підготовки газодимозахисників інституту серед курсантів II та III курсу відбулися змагання за звання «Краща ланка ГДЗС».
Цей захід проводився з метою перевірки фактичного рівня теоретичних знань та практичних навичок курсантів, адже одними із найважливіших завдань майбутнього рятувальника є евакуація постраждалих на пожежі, розвідка та гасіння пожеж, гарантування безпечних умов роботи для інших підрозділів ДСНС України.
Переможців змагань визначали за допомогою перевірки теоретичних знань та практичних вправ під час проведення оперативного розгортання та розвідки в димокамері із пошуком потерпілого.
Кращою ланкою газодимозахисної служби інституту стала команда III курсу факультету оперативно-рятувальних сил, друге місце зайняла команда II курсу факультету пожежної безпеки, третьою - команда II курсу факультету цивільного захисту та управління.

 




Кафедра спеціальної та фізичної підготовки,
сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10