https://www.high-endrolex.com/10 Телепрограма до Дня пожежної охорони | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.04.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Телепрограма до Дня пожежної охорони

16 квітня до Дня пожежної охорони на Черкаській обласній державній телерадіокомпаніі «Рось» відбувся запис телепрограми «У фокусі подій». Участь у програмі взяли: перший ректор Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майор внутрішньої служби Микола Шкарабура, начальник навчально-методичного відділу підполковник служби цивільного захисту Олександр Джулай, кращі спортсмени, курсанти та студенти навчального закладу.
Під час ефіру Микола Шкарабура розповів історію створення, розвиток пожежної охорони та ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля. Далі Олександр Джулай повідомив організацію навчального процесу в інституті, основні напрямки та спеціальності, умови вступу та правила прийому на навчання, умови проживання і побут курсантів та студентів.
Серед учасників програми були також і кращі спортсмени інституту підполковник с.ц.з. Ігор Приходько та курсант Арсен Іпієв. Вони розповіли про спортивні досягнення вихованців інституту та про сучасний спортивний комплекс, який знаходиться на території вишу.
Також в інституті приділяють увагу дозвіллю своїх вихованців, розвитку їх творчих здібностей. Таланти нашого інституту відомі не лише на Черкащині а і за її межами.
Програма «У фокусі подій» буде транслюватися в ефірі ЧОДТРК «Рось» 17 квітня о 19.30.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10