https://www.high-endrolex.com/10 До інституту завітали представники Консультаційної місії Європейського Союзу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.04.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

До інституту завітали представники Консультаційної місії Європейського Союзу

7 квітня до інституту завітали представники Консультаційної місії Європейського Союзу з питань імплементації Директиви СЕВЕЗО та надання підтримки Україні у сфері цивільного захисту: координаційний експерт з імплементації Директиви СЕВЕЗО Панайотіс Кацікополос, відповідальний за проведення рятувальних робіт у сфері цивільного захисту Філіп Пере, начальник підрозділу оперативного управління Державної пожежно-рятувальної служби Латвійської Республіки Яніс Грінбергз. Також до навчального закладу разом з представниками місії прибули фахівці Департаменту державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту і Управління забезпечення ОРС ЦЗ ДСНС України.
Навчальний заклад експертам представив виконуючий обов’язки проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України Олександр Тищенко. Гості ознайомилися із матеріально-технічною базою інституту, відвідали музей та вшанували пам'ять Героїв Чорнобиля покладанням квітів до монументу на їх честь. На завершення візиту в спортивному комплексі навчального закладу представники Консультаційної місії переглянули виступи спортсменів інституту з пожежно-прикладного спорту.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10