https://www.high-endrolex.com/10 Пишаємося своїми випускниками! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Пишаємося своїми випускниками!

Завершився другий етап другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2014/2015 навчальному році за спеціальністю № 81 «Соціальні комунікації», базовий вищий навчальний заклад – Маріупольський державний університет. Для участі у конкурсі свою роботу представила член наукового товариства Яна Чолак, яка у грудні 2014 року з відзнакою завершила навчання у магістратурі інституту та була направлена для подальшого проходження служби в ГУ ДСНС в Одеській області.
26 березня Яна Чолак взяла участь за допомогою онлайн-зв’язку в засіданні конкурсної комісії та представила доповідь за науковою роботою «Маніпуляція свідомістю в сучасному суспільстві» (науковий керівник кандидат філософських наук, доцент Дмитро Усов). За підсумками конкурсу Я.Чолак посіла четверте місце.
Члени наукового товариства ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України пишаються здобутками своїх товаришів та бажають успіхів у практичній діяльності.



ВНДР

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10