https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота у місті Канів Черкаської області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.03.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота у місті Канів Черкаської області

23 березня працівники факультету цивільного захисту та управління Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України у складі: заступника начальника факультету цивільного захисту та управління майора с.ц.з. Олександра Землянського, викладача кафедри психології та педагогіки капітана с.ц.з. Людмили Мохнар та доцента кафедри філософії та суспільних наук Світлани Мукомел взяли участь у заході, що пройшов у рамках профорієнтаційної акції «Випускник–2015» у місті Канів для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл міста.
У ході здійснення профорієнтаційної роботи учням було продемонстровано відеофільм про навчальний заклад, роздано інформаційні буклети, доведено всю необхідну інформацію щодо умов вступу до інституту у 2015 році, напрямів підготовки та спеціальностей, особливостей навчання та проходження служби.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10