https://www.high-endrolex.com/10 В інституті пройшла наукова інтернет-конференція молодих науковців, курсантів, студентів і слухачів "Проблеми психології діяльності в особливих умовах" | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.03.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті пройшла наукова інтернет-конференція молодих науковців, курсантів, студентів і слухачів "Проблеми психології діяльності в особливих умовах"

20 березня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України відбулася наукова інтернет-конференція молодих науковців, курсантів, студентів і слухачів "Проблеми психології діяльності в особливих умовах".
У конференції взяли участь понад 100 науковців, курсантів, студентів та слухачів з вищих навчальних закладів Черкас, Києва, Львова, Хмельницького, Чернігова, Миколаєва, Умані, Переяслав-Хмельницького та інших.
Особливістю конференції було використання мережі Інтернет для обговорення актуальних проблем психології діяльності в особливих умовах на інтернет-сторінці кафедри психології та педагогіки сайту ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Під час відкриття з вітальним словом до учасників та гостей конференції звернувся начальник факультету цивільного захисту та управління майор служби цивільного захисту В’ячеслав Гора.
У рамках конференції була проведена відкрита дискусія на тему: «Особливості професійної діяльності кризового психолога». Серед виступаючих були присутні практичні психологи міста Черкаси, котрі обговорювали з присутніми теми психологічної підготовки рятувальників до виконання професійних завдань, психологічної допомоги учасникам бойових дій та переселенцям, первинної психологічної допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях, підготовки практичних психологів до надання психологічної допомоги людині в складній життєвій ситуації.
Також був проведений майстер-клас «Арт-терапія – як метод надання психологічної допомоги постраждалим в надзвичайних ситуаціях».
За результатами конференції заплановано видання збірника, що містить тези доповідей усіх учасників інтернет-конференції.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10