https://www.high-endrolex.com/10 Патріотично–виховна година до 201-річниці від Дня народження Тараса Шевченка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.03.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Патріотично–виховна година до 201-річниці від Дня народження Тараса Шевченка

11 березня в центрі культури та дозвілля інституту відділом соціально-гуманітарної та виховної роботи для вихованців навчального закладу було проведено патріотично–виховну годину до 201-річниці від Дня народження Тараса Шевченка.
Щороку 9 березня наша країна вшановує річницю з Дня народження генія українського народу – Тараса Григоровича Шевченка, який наповнив духовну скарбницю людства неоціненними скарбами. У своїй творчості митець сягнув вершин письменницької майстерності, підкорив висоти поетичної краси. Він став символом епохи і вивів українську мову та культуру на новий рівень.
Творчість Шевченка цінують у всьому світі. Його пам’ятники стоять під небом у різних куточках світу, а його іменем названо міста і села, вулиці та площі. Твори письменника видані на 33 мовах світу.
Під час лекторію було переглянуто фільм-біографію Кобзаря. Потім ведучі розкрили усі аспекти життя Тараса Григоровича, його філософські ідеї, мистецький спадок та освітньо-педагогічні погляди. Також присутнім у залі зачитували вірші із творчості Шевченка та виконували пісні на слова Великого Кобзаря.
Тарас Григорович Шевченко є образом незламного борця за свободу українського народу і є прикладом для кожного громадянина України.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10