https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти інституту взяли участь у ліквідації масштабної пожежі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.02.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти інституту взяли участь у ліквідації масштабної пожежі

10 лютого курсанти інституту взяли участь у ліквідації масштабної пожежі, яка виникла на складі меблів у Черкасах.
О 9 годині 45 хвилин на пункт зв’язку частини надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на складі, де зберігається поролон та меблі. Пожежі було надано підвищений номер виклику.
Прибувши на місце виклику, де на цей час вже працювали інші рятувальні підрозділи, розрахунок навчальної пожежно-рятувальної частини інституту забезпечив підвіз води до автомобіля, від якого були прокладені магістральні лінії на гасіння пожежі, а також створив ланку ГДЗС.
Гасіння пожежі ускладнювалася значним завантаженням приміщення складу горючими матеріалами (поролон, деревина). Температура всередині була настільки високою, що залізобетонні плити покрівлі не витримали та обвалилися. На щастя, ніхто з рятувальників не постраждав.
Дії особового складу розрахунку НПРЧ: курсантів Тараса Блащука, Віталія Шестака, Антона Саприкіна, Олександра Луннікова, Ігоря Мелешка, Олександра Березіна, водія НПРЧ прапорщика с.ц.з. Максима Горовенка на чолі з викладачем-методистом – начальником караулу старшим лейтенантом с.ц.з. Артемом Пожарським були відмічені начальником відділу реагування на надзвичайні ситуації УДСНС у Черкаській області полковником с.ц.з. Олександром Горобцем.

 




НПРЧ,
сектор З зі ЗМІ та РГ


http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10