https://www.high-endrolex.com/10 Відкриття нової спеціальності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.02.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Відкриття нової спеціальності

У період з 04 до 06 лютого 2015 р. відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08 серпня 2007 р. № 1019 «Про ліцензування діяльності з надання освітніх послуг» та наказу Міністерства освіти і науки України від 31 січня 2015 р. № 66л «Про проведення ліцензійної експертизи» комісія у складі: директора Інституту екології та екологічної кібернетики, завідувача кафедри екології та екологічної безпеки Вінницького національного технічного університету, доктора технічних наук, професора Василя Григоровича Петрука та завідувача кафедри екологічної безпеки та організації охорони природокористування Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, доктора технічних наук, професора Володимира Михайловича Шмандія провела ліцензійну експертизу діяльності ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України щодо започаткування діяльності з підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», галузі знань 0401 – «Природничі науки».
Проведена експертиза дала підстави зробити висновок, що ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України має науково-методичне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення, кваліфікований професорсько-викладацький склад та науковий потенціал, що гарантує якісний рівень підготовки фахівців ОКР «бакалавр» за напрямом 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» з урахуванням особливостей та потреб Центрального регіону України.

 

 



Факультет оперативно-рятувальних сил

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10