https://www.high-endrolex.com/10 День вшанування ветеранів пожежної охорони | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.01.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

День вшанування ветеранів пожежної охорони

29 січня з нагоди Дня вшанування ветеранів пожежної охорони в інституті відбулася зустріч із ветеранами навчального закладу.
Саме цього дня з 1995 по 2004 рік відзначалося загальнодержавне свято - День працівників пожежної охорони. Відповідно до наказу МНС України від 28 січня 2009 року № 58 в органах та підрозділах цивільного захисту було встановлено «День вшанування ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони», який і відзначають 29 січня.
На початку урочистого зібрання в. о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Олександр Михайлович Тищенко привітав ветеранів зі святом та зазначив: «Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і бути послідовниками ваших добрих справ. Нехай доля подарує Вам на довгі роки міцне здоров'я і благополуччя, любов і повагу близьких людей, твердість духу і впевненість у завтрашньому дні».
Потім Олександр Михайлович нагородив знаком «За Заслуги» ветеранів навчального закладу Олександра Васильовича Сибірякова та Юрія Михайловича Обідала.
Також усіх присутніх привітав із професійним святом колишній очільник навчального закладу генерал-майор служби цивільного захисту Микола Андрійович Кришталь та голова Ради ветеранів інституту Андрій Антонович Сіпко.
Під час зібрання ветерани вшанували хвилиною мовчання пам'ять випускника навчального закладу Олексія Панченка, який героїчно загинув у зоні АТО, захищаючи Україну.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10