https://www.high-endrolex.com/10 Професор інституту Микола Шкарабура представив свої поетичні збірники віршів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.01.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Професор інституту Микола Шкарабура представив свої поетичні збірники віршів

28 січня в центрі культури та дозвілля інституту перший ректор ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля, Заслужений працівник освіти України, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт генерал-майор внутрішньої служби Микола Григорович Шкарабура представив працівникам, курсантам та студентам навчального закладу свої поетичні збірники.
Микола Григорович вже багато років пише вірші і має у своєму творчому доробку не одну збірку. Твори «Наша професія», «Приборкувач вогню», «Наукова конференція», «Про Черкаси» – професійні, присвячені навчальному закладу, пожежній службі, рятувальникам та ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС. Але такі вірші, як «Поранений Донбас», «Про Маріуполь», «Герої не вмирають» – це національно-патріотичні переживання поета та гордість за тих, хто в даний час захищає Україну та поклав своє життя за неї.
Також Микола Шкарабура пише про життя, природу та рідний край. Усім присутнім були зачитані вірші: «Лелечині гнізда», «Лісова симфонія літа», «Дніпро» та інші.
По завершенню зустрічі усі слухачі, а особливо курсантсько-студентське самоврядування, дякували Миколі Григоровичу за емоційні твори, дарували йому квіти та вироби, виготовлені власними руками.



 

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10