https://www.high-endrolex.com/10 Працівники інституту отримали сертифікати про підвищення кваліфікації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.12.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Працівники інституту отримали сертифікати про підвищення кваліфікації

11 та 12 грудня Державним підприємством «Інфоресурс» під егідою Міністерства освіти і науки України на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» проводилися інформаційно-практичні (навчальні) курси по роботі в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) адміністраторів та операторів навчальних закладів.
Метою курсів була якісна підготовка представників навчальних закладів до відображення в ЄДЕБО інформації щодо навчального процесу та проведення вступної кампанії. Присутніх навчили здійснювати замовлення та відображати в ЄДЕБО видачу документів про освіту, студентські квитки, у тому числі замовлення додатків до диплому про вищу освіту європейського зразка. Заняття проводилися у формі теоретичної частини та виконання практичних завдань у тестовій копії ЄДЕБО.
Участь у даних курсах взяли також і працівники інституту: старший інженер відділу інформаційних технологій майор служби цивільного захисту В’ячеслав Петрович Карпенко та старший викладач-методист навчально-методичного відділу капітан служби цивільного захисту Віктор Миколайович Вихристенко.
За результатами курсів представники інституту отримали сертифікати про підвищення кваліфікації по роботі в ЄДЕБО адміністратора вищого навчального закладу.

 



Навчально-методичний відділ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10