https://www.high-endrolex.com/10 Допомога бійцям, що знаходяться в зоні АТО | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.11.2014
НУЦЗУ

Допомога бійцям, що знаходяться в зоні АТО

Мужність та героїзм, відвагу та самопожертву, відчайдушність та бойове братерство воїни української армії та добровольчих батальйонів демонструють кожного дня, кожної години, кожної миті.
Правду про звитягу учасників антитерористичної операції золотими літерами закарбують в українську військову історію.
Колектив інституту на чолі з проректором Національного університету – начальником Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майором служби цивільного захисту Василем Миколайовичем Андрієнком прийняв рішення підтримати бійців добровольчого батальйону Черкаси, які зараз знаходяться на Донбасі.
21 листопада через волонтерів Центру допомоги армії курсанти та працівники навчального закладу для наших земляків передали теплий одяг та білизну, взуття, термоси, рукавиці, посуд, воду, разом 802 одиниці. Раніше, колектив інституту передав представникам Навчального центру Державної прикордонної служби України, які знаходяться в зоні АТО 7 бронежилетів найвищого ступеня захисту.
Також цього дня для підтримки поранених бійців української армії офіцери та курсанти інституту у третій лікарні м. Черкаси здали кров.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10