https://www.high-endrolex.com/10 Відкриття оновленого спального корпусу інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.11.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Відкриття оновленого спального корпусу інституту

31 жовтня в інституті відбулося урочисте відкриття оновленого спального корпусу гуртожитку. Церемонію проводив проректор Національного університету – начальник Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко.
Урочистості розпочалися з покладання квітів до куточку пам’яті, що створений Героям Чорнобиля, випускникам інституту – Володимиру Правику та Віктору Кібенку, ім’я яких нині гордо носить наш навчальний заклад.
Офіційне відкриття відбулося з символічного перерізання стрічки за участю очільника закладу, членів батьківського комітету та гостей.
У спальному корпусі, в якому мешкають курсанти I курсу, проведений капітальний ремонт кожного житлового приміщення, кімнати для умивання, замінено душові кабіни і облаштовано підвісну стелю, підлогу оновили мармуровою плиткою. Для вихованців створено все необхідне, що потрібно для їхнього комфортного проживання.
Цікавим виховним елементом було встановлення на стінах поверху фотографій генералів – випускників нашого навчального закладу, які в свої курсантські роки проживали саме в цих приміщеннях і є гордістю майбутнього покоління рятувальників.
Після завершення заходу Василь Миколайович організував для батьків екскурсію територією інституту, де вони на власні очі змогли оцінити рівень проживання, умови побуту їхніх дітей. Усі бажаючі мали змогу поспілкуватися з очільником навчального закладу та обговорити питання, що стосуються навчального процесу курсантів.

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10