https://www.high-endrolex.com/10 24 жовтня навчальний заклад відвідали маленькі гості – учні 6 «М» класу Черкаської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 18. Проводили екскурсію для школярів представники курсантсько-студентського самоврядування, які розповіли про героїчну та відповідаль | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.10.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

24 жовтня навчальний заклад відвідали маленькі гості – учні 6 «М» класу Черкаської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 18. Проводили екскурсію для школярів представники курсантсько-студентського самоврядування, які розповіли про героїчну та відповідаль

24 жовтня навчальний заклад відвідали маленькі гості – учні 6 «М» класу Черкаської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 18. Проводили екскурсію для школярів представники курсантсько-студентського самоврядування, які розповіли про героїчну та відповідальну професію рятувальника. Також гості відвідали музей інституту, де змогли ознайомитися з пожежно-технічними експонатами та доторкнутися до 40-річних надбань навчального закладу.
Побували маленькі екскурсанти і в навчальному корпусі, де їм було представлено оновлений хол з фотопортретами генералів – випускників інституту та навчальні аудиторії. Продовжилась екскурсія біля Монументу Героям Чорнобиля, де присутнім розповіли про страшне атомне лихо, що сталося 1986 року, про героїчний подвиг Володимира Правика та Віктора Кібенка, які першими стали на захист держави та безпеки людей.
Завершальним етапом подорожі навчальним закладом стала навчальна пожежно-рятувальна частина, де усі охочі фотографувалися біля рятувальної техніки та розглядали обладнання автомобілів.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10