https://www.high-endrolex.com/10 Зустріч із учасником антитерористичної операції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.10.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Зустріч із учасником антитерористичної операції

15 жовтня в рамках відкритої години спілкування національно патріотичного спрямування «Молюсь за вас, мої сини» відбулася зустріч із учасником антитерористичної операції, старшим сапером групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Черкаській області старшим прапорщиком служби цивільного захисту Олександром Володимировичем Ліла, який виконував свій професійний обов’язок на Сході країни. Захід проходив у центрі культури та дозвілля інституту, на якому було присутнє керівництво навчального закладу, працівники, курсанти та студенти.
Спілкування з учасником АТО розпочалося з перегляду відеосюжету про повернення піротехніків із бойового завдання додому. Після цього Олександр Володимирович поділився своїми думками з приводу особливостей та складностей роботи рятувальників в умовах бойових дій.
Завершився захід вшанування пам’яті усіх тих, хто віддав своє життя, виборюючи і захищаючи незалежність та цілісність нашої України.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10