https://www.high-endrolex.com/10 Нагорода Всеукраїнської програми «Золотий Фонд Нації. Україна. Європа. Світ» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.10.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Нагорода Всеукраїнської програми «Золотий Фонд Нації. Україна. Європа. Світ»

9 жовтня у Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка відбулася презентація Всеукраїнської програми «Золотий Фонд Нації. Україна. Європа. Світ». Це міжнародний патріотичний захід задля утвердження європейського вибору України, який був організований Українською конфедерацією журналістів.
Під час церемонії нагородження були відзначені видатні особистості української держави, серед них доктор історичних наук, професор, професор кафедри гуманітарних наук та іноземних мов Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Тетяна Дмитрівна Чубіна.
Професору інституту було вручено сертифікат учасника Всеукраїнської програми «Золотий Фонд Нації», а також книгу «Золотий фонд нації», у якій представлено здобутки та досягнення наших співвітчизників, які своєю щоденною працею доводять, що ми – єдина нація.
На сторінках книги представлено більше 300 авторитетних особистостей, які сприяють розвитку та зміцненню нашої Батьківщини і займають чільне місце в рейтингу флагманів України. У розділі освіти та науки «Жіноче обличчя науки» зазначені досягнення та нагороди Тетяни Дмитрівни на науковій ниві.
Після завершення презентації учасників конференції привітали народні та заслужені артисти та провідні музичні колективи України.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10