https://www.high-endrolex.com/10 Тренування з цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.09.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Тренування з цивільного захисту

З метою підтримання готовності органів управління, сил цивільного захисту Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля до реагування та дій в умовах можливої надзвичайної ситуації, за ініціативи факультету цивільного захисту та управління, 26 вересня проведено навчально-тренувальну евакуацію постійного, перемінного складу та студентів інституту.
За тактичним задумом на території ПАТ «Азот» виникла загроза надзвичайної ситуації на ізотермічному сховищі рідкого аміаку.
Під час тренувань в інституті було відпрацьовано оповіщення та евакуацію особового складу навчального закладу.
Етап оповіщення включав в себе подачу сигналу про загрозу виникнення НС; збір і постановку завдань членам евакокомісії; перевірку готовності систем зв’язку та оповіщення; проведення евакуації постійного та перемінного складу з будівель та приміщень інституту; перевірку наявності особового складу.
На етапі евакуації було здійснено ряд заходів щодо організованого виведення і вивезення працівників інституту, курсантів та студентів комбінованим способом із району можливого впливу хімічно небезпечних речовин.
Також під час тренування продемонстровано роботу пунктів першої психологічної допомоги при виникненні надзвичайної ситуації та медичного обслуговування евакуйованого особового складу із завданням надання потерпілим екстреної медичної допомоги.

 




Олег Куліца
викладач кафедри ЦЗ та МК,
сектор З зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10