https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відбулися урочисті заходи до Дня Конституції України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.06.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбулися урочисті заходи до Дня Конституції України

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
27 червня в Центрі культури та дозвілля інституту відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Конституції України. З вітальним словом до присутніх звернувся т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України Олександр Михайлович Тищенко, який зазначив: «Конституція – це головний оберіг державності та демократії України. Її найвища юридична сила, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу».
У цей святковий день ряд працівників інституту були нагороджені грамотами Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Черкаської обласної ради, Управління ДСНС України у Черкаській області та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Завершилося свято концертом, який підготували творчі колективи
художньої самодіяльності навчального закладу та відомий черкаський рок-гурт «Майже друзі».

 

 

 



Сектор З з ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10