https://www.high-endrolex.com/10 Участь в онлайн-конференції «Інформаційне та картографічне забезпечення гуманітарної допомоги в Східній Європі» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.05.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь в онлайн-конференції «Інформаційне та картографічне забезпечення гуманітарної допомоги в Східній Європі»

14 травня представники інституту взяли участь у роботі онлайн-конференції під назвою "Data and Mapping for Humanitarian Assistance in Eastern Europe" (Інформаційне та картографічне забезпечення гуманітарної допомоги у Східній Європі). Цей захід проводився робочою групою з питань соціальної географії, США (World-Wide Human Geography Data Working Group). Доповідачем від ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України був начальник сектора міжнародних зв’язків підполковник служби цивільного захисту Максим Удовенко.
Участь у конференції взяли 5 доповідачів та біля 120 слухачів з різних країн світу. Цей захід об’єднав фахівців у сфері цивільного захисту, які вивчають гуманітарну ситуацію в Україні. Міжнародна спільнота зараз уважно слідкує за розгортанням подій в Україні і намагається сприяти їх вирішенню.
Участь у таких заходах українських представників дозволяє формувати позитивний імідж України у міжнародній спільноті.


 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10