https://www.high-endrolex.com/10 Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Інтелектуальна власність» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Інтелектуальна власність»

31 березня доцент кафедри економіки та управління, кандидат технічних наук майор служби цивільного захисту Костянтин Юрченко провів відкрите лекційне заняття з магістрами академії з навчальної дисципліни «Інтелектуальна власність» на тему: «Авторське право та суміжні права».
Навчальною метою даної лекції є створення відповідних умов для формування і розвитку кожного магістра як особистості, здатної чітко орієнтуватися в сучасних реаліях і перспективах розвитку соціальної, науково-технічної і культурної сфер, формування стійкої правової свідомості та правової культури в сфері інтелектуальної власності.
Під час заняття було розглянуто поняття, принципи, об’єкти та суб’єкти прав інтелектуальної власності. Також була присвячена увага питанню необхідності реєстрації авторського права та структурі державної системи правової охорони інтелектуальної власності в Україні.


 


Кафедра економіки та управління

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10