https://www.high-endrolex.com/10 Практична підготовка в навчальній пожежно-рятувальній частині Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.02.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Практична підготовка в навчальній пожежно-рятувальній частині Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

За минулий рік оперативними розрахунками навчальної пожежно-рятувальної частини академії було здійснено 84 виїзди на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій.
За проявлену рішучість та професіоналізм під час ліквідації пожеж курсанти та особовий склад навчальної пожежно-рятувальної частини неодноразово отримували подяки від мешканців міста, адміністрації підприємств і заохочення від керівництва академії та Управління ДСНС України у Черкаській області.
Важливу роль у підготовці особового складу навчальної пожежно-рятувальної частини до виконання дій за призначенням, поліпшення фізичного розвитку, зміцнення здоров’я і підвищення стійкості організму до дії несприятливих факторів під час виконання професійно-службових завдань відіграють практичні заняття з фізичної підготовки, відпрацювання нормативів з пожежно-стройової підготовки та заняття в апаратах для захисту органів дихання і зору.
Особовим складом НПРЧ організовуються та проводяться заняття з газодимозахисної служби. Під час проведення таких тренувань газодимозахисниками здійснюється пошук та рятування потерпілого в задимленому середовищі, а також відпрацьовуються вправи по наданню першої медичної допомоги постраждалим під час отримання опіків та отруєнь продуктами горіння.

 



НПРЧ,
Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10