https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота у Закарпатській області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота у Закарпатській області

З 22 по 25 грудня доцент кафедри процесів горіння підполковник служби цивільного захисту Андрій Поздєєв та старший викладач майор служби цивільного захисту Артем Майборода відвідали місто Ужгород та Закарпатську область, де зустрілися з керівництвом УДСНС у Закарпатській області. У ході зустрічі були обговорені питання щодо особливостей навчання в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Також були проведено зустріч з начальником відділу освіти та представниками шкіл м. Ужгорода з питань профорієнтації молоді та випускників шкіл.
Також працівники академії відвідали ряд шкіл Воловецького, Міжгірського та Великоберезнянського районів. У бесіді з випускниками вони розповіли про навчальний заклад, його історію, становлення, розвиток, сучасний стан, перспективи та умови вступу. Був продемонстрований відеофільм про Академію та роздані інформаційні буклети.

 


Кафедра процесів горіння

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10