https://www.high-endrolex.com/10 Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій відвідав Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій відвідав Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

24 грудня в центрі культури та дозвілля Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відбулась зустріч Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-полковника служби цивільного захисту Михайла Болотських з особовим складом навчального закладу та гарнізону оперативно-рятувальної служби області. На Черкащині Голова Держслужби був у рамках робочого візиту.
Під час перебування в академії Михайло Васильович відвідав реконструйовану їдальню з сучасним обладнанням, спортивно-оздоровчий комплекс та оновлений курсантський гуртожиток. Він високо оцінив роботу керівництва, науково-педагогічного складу по удосконалення матеріально-технічної бази та застосування інноваційних методів навчання, подякував за вагомий внесок у вихованні молодого покоління рятувальників та привітав з 40-річчям навчального закладу, зазначивши, що Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля має всі умови для надання якісної освіти європейського зразка.
На останок Михайло Васильович привітав всіх присутніх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, побажав успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я та сімейного благополуччя.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10