https://www.high-endrolex.com/10 Першість навчального закладу з ППС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Першість навчального закладу з ППС

Цієї неділі, 22 грудня, у спортивно-оздоровчому комплексі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля визначали кращих спортсменів-прикладників навчального закладу. Першість АПБ з пожежно-прикладного спорту проводилась в особистому та командному заліках.
За підсумками виконання двох вправ – “підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної башти” та “подолання 100-метрової смуги з перешкодами” – перше загальнокомандне місце посіла команда факультету пожежно-профілактичної діяльності. Команда факультету пожежно-рятувальної діяльності виборола II місце, а факультету цивільного захисту та забезпечення діяльності – III місце.
В особистому заліку кращим в обох вправах був курсант 3 курсу ФППД Арсен Іпієв, який вправу зі штурмовою драбиною виконав за 13,5 с, а смугу з перешкодами подолав за 15,49 с. У першій вправі Арсен випередив курсантів 4 курсу ФПРД Віктора Тєлєгіна (результат 14,8 с) і 4 курсу ФППД Євгена Гарячука (результат 15,35 с). У другій вправі йому поступилися курсант 4 курсу ФПРД Юрій Гагін (результат 16,09 с) та курсант 3 курсу ФППД Олександр Пригара (результат 16,4 с).
Церемонія нагородження спортсменів проходила вранці 23 грудня на плацу академії під час ранкового розводу.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10