https://www.high-endrolex.com/10 Урочистості з нагоди випуску магістрів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Урочистості з нагоди випуску магістрів

П'ять з половиною років тому, склавши Присягу на вірність українському народові, юнаки та дівчата свідомо обрали свій професійний шлях – порятунок людей, - і взяли на себе зобов’язання завжди бути готовими до екстремальних ситуацій та проявляти мужність і самовідданість.
21 грудня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відбулися урочисті заходи з нагоди випуску магістрів денної форми навчання. Цього року диплом отримали 49 випускників (30 курсантів, з яких 20 відмінників, та 19 студентів, серед яких 10 відмінників навчання). Випускникам-курсантам присвоєно перше спеціальне звання середнього начальницького складу лейтенант служби цивільного захисту.
Слід зазначити, що вперше в історії навчального закладу урочистості розпочалися із започаткування нової традиції - вручення лейтенантських погонів випускникам в приміщенні оновленого холу. Після оголошення рішення Державної екзаменаційної комісії про присвоєння освітньо-кваліфікаційного рівня магістр керівництво академії провело церемонію вручення дипломів.
З вітальним словом до вихованців академії звернувся виконувач обов’язків ректора генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко, який наголосив: «Сьогоднішнім випускникам є з кого брати приклад і є ким пишатися. Я сподіваюсь, що попереду в кожного з Вас буде чимало вагомих професійних здобутків.
Завдання, що постало перед Вами – молодими фахівцями – зробити все, щоб кожний громадянин нашої держави був упевнений: служба порятунку завжди прийде на допомогу.
За період навчання Ви творили нашу історію своїми високими досягненнями в навчанні, спорті та громадській діяльності. Тож із гордістю носіть ім’я випускника та продовжуйте славні традиції Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Ми віримо в Вас і запевняємо, що двері рідного навчального закладу будуть завжди відкриті перед Вами!»
Заходи продовжились на плацу академії, де кращі випускники підняли Державний Прапор. Також за традицією присутні вшанували подвиг ліквідаторів-пожежних покладанням квітів до монументу Героям Чорнобиля.
Василь Миколайович вручив нагороди кращим випускникам та спортсменам академії, а завершальним етапом заходів на плацу став урочистий марш та фотографування з керівництвом. Далі всіх гостей та випускників чекав у центрі культури та дозвілля навчального закладу творчий дарунок від колективів художньої самодіяльності.

 

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10