https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота в Рівненській області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота в Рівненській області

З 15 по 18 грудня начальник кафедри вищої математики та інформаційних технологій полковник служби цивільного захисту Ігор Частоколенко та старший викладач підполковник служби цивільного захисту Костянтин Григоренко відвідали місто Рівне та Рівненську область, де зустрілися з керівництвом та начальниками територіальних відділів та секторів УДСНС у Рівненській області. У ході зустрічі були обговорені питання щодо особливостей навчання в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Також були проведені зустрічі з заступником голови Рівненської районної державної адміністрації, начальником відділу освіти та очільником Центру зайнятості Рівненського району з питань профорієнтації молоді та випускників шкіл.
Також працівники академії відвідали ряд шкіл Рівненського та Гощанського районів. У бесіді з випускниками вони розповіли про Академію, її історію, становлення, розвиток, сучасний стан, перспективи та умови вступу. Був продемонстрований відеофільм про Академію та роздані інформаційні буклети.




Ігор Частоколенко,
начальник кафедри ВМ та ІТ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10