https://www.high-endrolex.com/10 Представник ради самоврядування НУЦЗУ взяв участь у засіданні Харківської обласної студентської ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.12.2013
НУЦЗУ

Представник ради самоврядування НУЦЗУ взяв участь у засіданні Харківської обласної студентської ради

Представник ради самоврядування Національного університету цивільного захисту України - курсант 2-го курсу факультету пожежної безпеки Олексій Монін став учасником засідання круглого столу Харківської обласної студентської ради, що відбувся в Департаменті у справах молоді та спорту облдержадміністрації 13 грудня. У роботі круглого столу взяли участь голови рад самоврядування з усіх вищих навчальних закладів міста.
На засіданні було ухвалено рішення щодо створення єдиного органу рад самоврядування вищих навчальних закладів Харківщини - Харківської обласної ради студентів. До складу цього органу увійшов голова ради студентського (курсантського) самоврядування Національного університету цивільного захисту України Олександр Руснак, курсант 3-го курсу факультету пожежної безпеки. Також на засіданні було ухвалено план роботи на II семестр 2013-2014 навчального року та обговорено питання щодо розподілу обов’язків.

Рада самоврядування НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10