https://www.high-endrolex.com/10 День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Напередодні 14 грудня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля урочисто відзначили День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС — людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію XX століття. Ця пам'ятна дата була затверджена Указом Президента України №945/2006 від 10 листопада 2006 року.
Ранок 13 грудня розпочався з урочистостей біля монументу Героям Чорнобиля. З вітальним словом до присутніх звернувся виконувач обов’язків ректора академії генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко, який зазначив: “Минуло вже більше 25 років після найстрашнішої у світовій історії техногенної катастрофи, а в серцях людей і досі звучить відлуння тих трагічних подій.
Ми не маємо права забувати про самопожертву героїв, які пройшли через усі кола ядерного пекла задля збереження життя і здоров'я прийдешніх поколінь.”
Науково-педагогічний склад, курсанти, а також ветерани АПБ – учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС із вдячністю згадали тих, хто, не шкодуючи сил захищав життя інших.
Продовжились заходи в Соборному парку, де керівництво академії разом з очільниками області та міста, громадськими організаціями поклали квіти до пам’ятника жертвам Чорнобильської трагедії.

 




Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10