https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота в Житомирській області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота в Житомирській області

З 2 по 4 грудня начальник кафедри автоматичних систем безпеки та електроустановок факультету пожежно-профілактичної діяльності полковник служби цивільного захисту Віталій Томенко та викладач кафедри Костянтин Мигаленко провели зустрічі з керівниками Управління ДСНС України в Житомирській області, Управління освіти і науки ОДА Житомирської області, міського районного відділу ДСНС в м. Бердичеві, Бердичівського управління освіти, навчальних закладів, шкіл м. Житомира та м. Бердичева, де обговорили питання щодо особливостей навчання в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Проведено зустрічі з учнями випускних класів шкіл м. Житомир і Бердичівського району, яких ознайомлено з історією академії, надано інформацію про потужний науково-педагогічний потенціал та сучасну матеріально-технічну базу, умови навчання, що створені в нашому вузі, підготовку фахівців, вимоги до рівня освіти вступників, строки прийому документів і порядок проведення конкурсного відбору, перелік предметів і випробувань, умови проживання і харчування, якісне і безкоштовне медичне обслуговування, практичну підготовку та участь у міжнародних навчаннях, працевлаштування випускників та продемонстровано презентаційний відеофільм про наш навчальний заклад, роздано інформаційні матеріали та проведено записи на обласному радіо та телебаченні.

 



Віталій Томенко,
начальник кафедри АСБ та ЕУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10