https://www.high-endrolex.com/10 Представники академії провели професійно-орієнтаційні заходи в школах Тальнівського району Черкаської області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники академії провели професійно-орієнтаційні заходи в школах Тальнівського району Черкаської області

20 та 21 листопада представники Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля: доцент кафедри пожежно-профілактичної роботи підполковник служби цивільного захисту Руслан Лиходід, старший викладач кафедри пожежно-профілактичної роботи підполковник служби цивільного захисту Віктор Щербина та викладач кафедри пожежно-профілактичної роботи старший лейтенант служби цивільного захисту Сергій Гончар провели профорієнтаційну роботу в Тальнівському районі.
Всього було відвідано 17 навчальних закладів: 4 школи міста, 12 сільських шкіл та Відокремлений структурний підрозділ «Тальянківський агротехнічний коледж» Уманського національного університету садівництва.
Під час відвідування навчальних закладів було проведено зустрічі як з їхніми керівниками, так і з учнями випускних класів. Всім було показано фільм про академію, доведено інформацію про навчальний заклад, умови вступу на навчання та курси довузівської підготовки. Директори шкіл та вчителі отримали інформаційні листівки про академію та особливості вступної кампанії 2014 року.

 

Руслан Лиходід,

доцент кафедри ППР
підполковник служби цивільного захисту 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10