https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ пройшла п’ята інтеграційно-інклюзивна спартакіада «Рівних серед рівних» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ пройшла п’ята інтеграційно-інклюзивна спартакіада «Рівних серед рівних»

22 листопада на базі спортивно-оздоровчого комплексу академії пройшла п’ята ювілейна інтеграційно-інклюзивна спартакіада “Рівні серед рівних”, участь в якій взяли діти з обмеженими фізичними можливостями.
Даний захід організований Черкаською обласною громадською християнською соціально-просвітницькою організацією “Життя з надією”, за підтримка голови обласної державної адміністрації, Героя України Сергія Борисовича Тулуба, Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Черкаського міського осередку Міжнародної громадської організації «Берегиня світу», з метою подальшого формування навичок та вміння звичайних дітей та молоді спілкуватися зі своїми однолітками з особливими потребами.
Участь у відкритті змагань взяли проректор академії з персоналу полковник служби цивільного захисту Сергій Іванович Сотник, голова Черкаської обласної громадської християнської соціально-просвітницької організації “Життя з надією” Галина Григорівна Чініна, депутат Черкаської міської ради Ігор Петрович Мельников, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Леонідівна Бакланова, депутат міської ради, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської міської ради Ольга Валерівна Сисоєва, настоятель Храму-Каплиці Ікони Божої Матері «Неопалима Купина» Протоієрей В’ячеслав та настоятель храму на честь новомучеників та сповідників с. Хутори Протоієрей Олег, який освятив та благословив присутніх “на добрі старти ”.
В змаганнях брали участь 32 команди із загальноосвітніх шкіл міста та Черкаського, Смілянського, Канівського, Золотоніського, Городищенського, Драбівського, Кам'янського, Шполянського районних центрів. Кожен з представників команд мав змогу продемонструвати свої здібності у кидках баскетбольним м’ячем у кошик, дартсі, настільному тенісі.
Переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками від виконувача обов’язків ректора генерал-майора служби цивільного захисту Василя Миколайовича Андрієнка, депутата обласної ради Володимира Анатолійовича Ходака та організаторів заходу.
Також на спартакіаді проходила творча виставка, де учасники команд представили власні малюнки-плакати, вишивки, аплікації та мистецькі вироби із квітів і природного матеріалу.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10