https://www.high-endrolex.com/10 День працівників радіо, телебачення та зв’язку | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

День працівників радіо, телебачення та зв’язку

14 листопада з нагоди відзначення Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку до Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля завітали представники засобів масової інформації міста Черкаси. Це свято встановлено в Україні на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення та галузей зв'язку згідно до Указу Президента України від 11 листопада 1994 року № 667/94.
Для гостей була проведена екскурсія навчальним закладом. Вони відвідали історичний музей, сучасні навчальні класи та лабораторії, оновлені хол з фотопортретами генералів-випускників навчального закладу, курсантську їдальню та навчальну пожежно-рятувальну частину. Також представники ЗМІ спостерігали за тренуванням кінологічного розрахунку.
Виконувач обов’язків ректора академії генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко привітав присутніх з наступаючим святом і побажав творчого натхнення та успіхів.

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10