https://www.high-endrolex.com/10 Курсант АПБ отримав урядову нагороду | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсант АПБ отримав урядову нагороду

14 листопада у місті Київ відбулось урочисте нагородження команди української збірної з пожежно-прикладного спорту, до складу якої входить курсант Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Арсен Іпієв.
Команда отримала урядові нагороди за здобуту першість на IX Чемпіонаті світу з пожежно-рятувального спорту «Чинджу-2013».
Нагороджували спортсменів Віце-прем‘єр-міністр України Олександр Вілкул і Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських, які вручили 4 почесні грамоти та 8 подяк Кабінету Міністрів України.
У Чемпіонаті, який відбувся у Південній Кореї на початку жовтня, взяли участь 15 найсильніших збірних з пожежно-прикладного спорту з Німеччини, Росії, Латвії, Білорусі, Чехії, Туреччини, Монголії та інших країн. За результатами змагань збірна України посіла перше місце, збірна Білорусі – друге, збірна Чехії – третє.
На світових чемпіонатах з пожежно-прикладного спорту українська команда вже вдруге завойовує перемогу – у 2010 році українські рятувальники здобули першість на Чемпіонаті світу, який проходив у Донецьку.


 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
за матеріалами сайту www.mns.gov.ua

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10