https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня студента | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня студента

14 листопада, напередодні Міжнародного дня студента, в центрі культури та дозвілля Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відбулися святкові урочистості.
Виконувач обов’язків ректора академії генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко привітав присутніх з наступаючим святом всього студентства, зазначивши: «Студентські роки – важливий етап розвитку особистості, у цей період відбувається становлення фахівця, формування світогляду, ідеалів, переконань», – і побажав невичерпного творчого натхнення та наполегливості в освоєнні обраної професії.
Під час заходу Василь Миколайович відзначив успіхи курсантів і студентів у навчанні, громадському житті академії та вручив найактивнішим грамоти та подяки: 26 осіб перемінного складу було нагороджено грамотами і 29 – подяками.
Після урочистостей Радою курсантського та студентського самоврядування був організований «Вечір відпочинку» для курсантів та студентів навчального закладу. Тут першокурсники демонстрували свої творчі здібності, виконуючи номери художньої самодіяльності (вокал, хореографія, КВН). Оцінювали виступи молодих талантів проректор з персоналу полковник служби цивільного захисту Сергій Сотник, проректор-декан факультету пожежної безпеки та охорони праці Олена Алексєєва, начальник відділу культурно-масової роботи підполковник служби цивільного захисту Олексій Хандусь та начальник відділу культурно-масової та виховної роботи ФПБ та ОП Галина Жидільова. За результатами конкурсу І місце посіла команда факультету ЦЗ та ЗД, ІІ місце – факультет ПБ та ОП та ІІІ місце – команда факультету ППД.

 

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10