https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота в ЗОШ №1 с. Хацьки Черкаського району | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота в ЗОШ №1 с. Хацьки Черкаського району

13 листопада доцентом кафедри психології діяльності в особливих умовах та педагогіки факультету цивільного захисту та забезпечення діяльності підполковником служби цивільного захисту Нелею Вовк було проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів загальноосвітньої школи № 1 с. Хацьки Черкаського району.
У процесі зустрічі із випускниками та учнями 10-го класу школи було продемонстровано фільм про Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та надана інформація про нові умови вступу, зокрема щодо можливості подання електронних заяв на вступ, про актуальні та нові напрями, спеціальності та факультети академії, високий рівень матеріально-технічного забезпечення академії, актуальні досягнення професорсько-викладацького складу та її персоналу, а також конкурентні переваги вищого навчального закладу з-поміж споріднених закладів системи Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Організаторами зустрічі було згадано про випускників школи, які навчалися та навчаються в академії лейтенанта с.ц.з. Максима Фененка, випуск 2013 року, та, зокрема, про високі успіхи у навчанні Ольги Гриценко, курсанта 32 взводу факультету наглядово-профілактичної діяльності.
Під час зустрічі учні та педагоги школи отримали кваліфіковані відповіді на запитання, що виникли у процесі бесіди. Всім учасникам було роздано профорієнтаційні матеріали – буклети, календарі та інформацію щодо вступу до академії: про вступні випробування та організовані курси довузівської підготовки тощо.

 



Неля Вовк,
доцент кафедри психології діяльності
в особливих умовах та педагогіки 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10