https://www.high-endrolex.com/10 Представники Черкаського професійного автодорожнього ліцею відвідали Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники Черкаського професійного автодорожнього ліцею відвідали Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

13 листопада представники державного навчального закладу «Черкаський професійний автодорожній ліцей» завітали до Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
На тридцять два учні ліцею та заступника директора з навчальної роботи Валентину Семенівну Скрипник чекала цікава і насичена програма. В супроводі екскурсоводів з числа представників Ради курсантського та студентського самоврядування гості академії побачили нещодавно оновлений хол з фотопортретами генералів – випускників навчального закладу, центр культури та дозвілля, музей, сфотографувалися біля монументу “Героям Чорнобиля”. Найбільше учням сподобалась навчальна пожежно-рятувальна частина, де вони мали змогу оцінити пожежну техніку, ознайомитися з основними принципами роботи рятувальника та почути вичерпні відповіді на всі поставленні запитання.

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10