https://www.high-endrolex.com/10 В академії продовжується профорієнтаційна робота | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В академії продовжується профорієнтаційна робота

11 листопада професором кафедри психології діяльності в особливих умовах та педагогіки факультету цивільного захисту та забезпечення діяльності Павлом Теслюком проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів загальноосвітньої школи № 28 м. Черкаси.
Випускники були поінформовані про умови вступу на навчання до академії, про напрями та спеціальності, особливості навчання, перспективи майбутнього працевлаштування, останні досягнення колективу та конкурентні переваги вищого навчального закладу. Зокрема, зверталася увага присутніх на те, що курсанти та студенти мають широкі можливості для практичної підготовки, заняття науково-дослідною роботою, спортом, художньою самодіяльністю, а з 2013- року – забезпечені сучасними умовами проживання та харчування.
Наприкінці зустрічі учні та педагоги школи отримали кваліфіковані відповіді на запитання, що виникли під час бесіди, також було роздано профорієнтаційні матеріали – буклети, календарики, інформацію про курси довузівської підготовки тощо.

 

 


Професор кафедри ПДвОУта П
Павло Теслюк

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10