https://www.high-endrolex.com/10 Відпрацювання теоретичних знань на об’єктах міста | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.10.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Відпрацювання теоретичних знань на об’єктах міста

Курсанти 31-го та 32-го навчальних взводів факультету пожежно-профілактичної діяльності Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля під керівництвом викладачів кафедри пожежно-профілактичної роботи здійснили перевірку протипожежного стану дев’ятиповерхового житлового будинку ОСББ «Вікторія» в місті Черкаси.
Доценти кафедри підполковник служби цивільного захисту Руслан Лиходід та капітан служби цивільного захисту Руслан Мельник, які проводили заняття, детально розповіли курсантам про порядок здійснення перевірок об’єктів подібного призначення та поділилися власним досвідом виявлення порушень протипожежних норм і правил.
Виїзне заняття з навчальної дисципліни «Пожежна профілактика в населених пунктах» дозволило поглибити теоретичні знання та відпрацювати практичні навички за темою: «Перевірка протипожежного стану багатоповерхових житлових будинків і гуртожитків».
Наразі це друге з циклу запланованих практичних занять на об’єктах міста. Наступним об’єктом перевірки курсантів буде житловий будинок підвищеної поверховості.

 



Кафедра ППР

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10