https://www.high-endrolex.com/10 Команда АПБ з армреслінгу знову перша | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.10.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Команда АПБ з армреслінгу знову перша

11 жовтня на базі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля пройшли змагання з армреслінгу серед силових структур Черкащини.
У напруженій та нелегкій боротьбі загальнокомандні місця розподілилися так: І місце виборола команда АПБ (це їх четверта перемога поспіль), ІІ місце – команда У СБУ в Черкаській області, ІІІ місце посіла збірна У ДСНС України в Черкаській області.
В особистій першості представники академії посіли чотири перших місця: у ваговій категорії до 70 кг І місце виборов курсант 52 взводу Дмитро Даценко; у ваговій категорії до 75 кг І місце посів курсант 54 взводу Руслан Муцалханов; категорія до 80 кг принесла курсанту 54 взводу переможне І місце; у ваговій категорії до 85 кг першим став капітан служби цивільного захисту Віталій Назаренко. У ваговій категорії до 90 кг ІV місце посів курсант 21 взводу Володимир Корнійчук, у категорії понад 100 кг V місце виборов капітан служби цивільного захисту Олексій Мигаленко.
Вітаємо команду АПБ з блискучою перемогою та бажаємо нових нагород!

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10