https://www.high-endrolex.com/10 Представник АПБ став Чемпіоном світу з пожежно-рятувального спорту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.10.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Представник АПБ став Чемпіоном світу з пожежно-рятувального спорту

З 3 по 5 жовтня у Республіці Корея пройшов IX Чемпіонат світу з пожежно-рятувального спорту «Чинджу-2013». У змаганнях взяли участь 15 найсильніших збірних країн Європи та Азії, таких як: Німеччина, Росія, Латвія, Білорусь, Чехія, Туреччина, Монголія та ін.
Чемпіонат відбувався у чотири етапи: подолання 100-метрівки з перешкодами, пожежна естафета, підйом штурмовою драбиною на 4-й поверх навчальної вежі та бойове розгортання.
За результатами змагань збірна України посіла перше місце, збірна Білорусі – друге, збірна Чехії – третє. До складу команди-переможниці увійшов вихованець академії Арсен Іпієв, який у пожежній естафеті став чемпіоном світу, а у подоланні 100-метрівки з перешкодами став четвертим.
Т.в.о. ректора академії генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко привітав чемпіона та вручив йому курсантські погони.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
за матеріалами сайту
http://www.mns.gov.ua/

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10