https://www.high-endrolex.com/10 Підведено підсумки першого дня Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.07.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Підведено підсумки першого дня Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

В Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) підвели підсумки першого дня Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. У дисципліні “подолання 100-метрової смуги з перешкодами” змагання проходили у трьох вікових групах. І місце в молодшій групі (13-14 років) посів представник Луганської області Микита Чуканов з результатом 17,50 с, ІІ місце – Сергій Данильченко (Луганська область) з результатом 17,82 с, а ІІІ місце виборов Сергій Чебан – представник АР Крим, який виконав вправу за 18,57 с. У середній групі (14-16 років) місця розподілились так: І місце – Назарій Климюк (Волинська область), результат 16,81 с, ІІ місце – Владислав Хлібодар (Запорізька область) 16,84 с, а ІІІ місце посів Віктор Сергієнко (Миколаївська область) з результатом 16,93 с. Старша група також показала досить високі результати. Сергій Антіпенко з АР Крим посів І місце з результатом 16,81 с, ІІ почесне місце – Ярослав Дрожжин (Луганська область) результат 17,14 с, а бронзу в цій віковій категорії виборов Володимир Климюк – 17,22 с.
В пожежній естафеті І місце посіла збірна команда Луганської області, ІІ – Івано-Франківської, а ІІІ місце зайняла команда Волинської області.
За підсумками двох дисциплін першого дня чемпіонату в турнірній таблиці лідирують збірні команди Луганської, Волинської та Миколаївської областей.



 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10