https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ розпочався Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.07.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ розпочався Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

Пожежно-прикладний спорт – це спорт мужніх, сміливих та відважних. Cтрашній стихії, що підстерігає людство щохвилини, можна протиставити лише високу майстерність та самопожертву. Саме такі якості мають майстри рятувальної справи, справжні герої за своєю сутністю та стилем життя.
10 липня в центрі культури та дозвілля Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) відбулося урочисте відкриття та представлення команд Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків.
Під час заходу майбутніх професійних спортсменів привітали головний суддя змагань, тимчасово виконуючий обов’язки ректора Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко, заступник голови Черкаської обласної ради Василь Петрович Касян, голова профспілок Черкаської області Петро Васильович Шевченко та побажали їм вдало виступити і цілеспрямовано йти до поставленої мети. Солісти та творчі колективи АПБ продемонстрували учасникам змагань свій найкращий творчий доробок подарувавши всім позитивні емоції.
Взагалі ж на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків приїхало 24 команди з різних регіонів нашої країни, які будуть показувати свої навички і вміння на 100-метровій смузі з перешкодами, у пожежній естафеті, підйомі по штурмовій драбині та бойовому розгортанні.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10