https://www.high-endrolex.com/10 В АКАДЕМІЇ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ ГЕРОЇВ ЧОРНОБИЛЯ ВСТУПНА КАМПАНІЯ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.07.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АКАДЕМІЇ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ ГЕРОЇВ ЧОРНОБИЛЯ ВСТУПНА КАМПАНІЯ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ

Вже другий тиждень у стінах АПБ кожного дня можна спостерігати за багаточисленим потоком абітурієнтів. Робота приймальної комісії здійснюється в умовах гласності та прозорості. На стендах приймальної комісії розміщено правила прийому до навчального закладу, копії ліцензій та сертифікатів, обсяги державного замовлення, порядок подання та розгляду апеляцій, порядок зарахування абітурієнтів, номери консультативних телефонів.
Члени приймальної комісії зазначають, що прийом документів відбувається у звичайному режимі, без особливих ускладнень. Під час подачі документів абітурієнти отримують усі необхідні консультації та компетентну допомогу.
За словами Андрія Снісаренка, відповідального секретаря Приймальної комісії АПБ, значною мірою хід вступної кампанії полегшується системою подачі електронних заяв від вступників через мережу Інтернет. «На сьогоднішній день потік абітурієнтів до нашого навчального закладу кожного дня збільшується. Ми докладаємо усіх зусиль, щоб якомога ефективніше працювати з кожним абітурієнтом», – зауважує Андрій Григорович. Слід відзначити, що станом на 10 липня 2013 року до академії подано понад 400 заяв від абітурієнтів.
Провадження освітньої діяльності в АПБ здійснюється відповідно до ліцензій Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (АД № 073049, видана 08.01.2013, термін дії ліцензії до 01.07.2017). Навчальний заклад здійснює підготовку фахівців з вищою освітою за напрямами (спеціальностями): «Пожежна безпека», «Психологія», «Системна інженерія», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», підготовку іноземних громадян за акредитованим напрямом (спеціальністю) «Пожежна безпека», перепідготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» за спеціальністю «Пожежна безпека», підвищення кваліфікації керівних кадрів у галузі знань «Цивільна безпека».
Усю необхідну інформацію щодо правил прийому до АПБ можна отримати за адресою: http://fire.ck.ua/?page_id=110 або за телефоном (0472) 55-09-65; (0472) 55-16-62.
Зі статистикою заяв абітурієнтів АПБ можна ознайомитись в інформаційній системі «Конкурс»: http://vstup.info/2013/i2013i321.html.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10