https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти АПБ брали участь у гасінні пожежі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.06.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти АПБ брали участь у гасінні пожежі

12 червня о 20:32 до пункту зв’язку навчальної пожежно-рятувальної частини Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) надійшло повідомлення про пожежу. Одразу ж на виклик виїхав оперативний розрахунок у складі двох відділень на автоцистернах під керівництвом начальника НПРЧ Дмитра Лесечка.
Надзвичайна ситуація відбулася на території 2-ї міської лікарні (м. Черкаси) в палаті терапевтичного відділення, що розміщене в окремо розташованій одноповерховій будівлі коридорного типу. Вважають, що імовірною причиною пожежі міг стати підпал.
На гасіння пожежі були задіяні також підрозділи управління ДСНС України у Черкаській області.
Силами двох відділень НПРЧ було проведено евакуацію потерпілих та матеріальних цінностей з приміщень лікарні.
Курсанти третього курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності Руслан Марчук, Руслан Григоренко, Олександр Степанюк, Антон Петровський, Дмитро Вітько, Костянтин Коваль, Богдан Тищенко, Ігор Щибиволок та Андрій Борисюк, які перебували на чергуванні, поставлене завдання виконали на «відмінно», за що були відмічені керівником гасіння пожежі, помічником начальника зміни з питань оперативного реагування У ДСНС України у Черкаській області майором служби цивільного захисту Валентином Чижовим.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10