https://www.high-endrolex.com/10 Шановні представники засобів масової інформації! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Шановні представники засобів масової інформації!

Від імені колективу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) щиросердно вітаю Вас із професійним святом – Днем журналіста!
Від поінформованості багато в чому залежить безпека та захищеність людей. Багаторічна професійна відкрита співпраця між академією і представниками засобів масової інформації стала запорукою популяризації у суспільстві професії рятувальника, навчальних закладів ДСНС України, занять благодійністю, наукою, фізкультурою та спортом, розвитком особистих творчих здібностей; пропаганди безпечного способу життя, виховання поваги до ветеранів нашої служби та ветеранів війни, воїнів-інтернаціоналістів та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та її наслідків; розширення та укріплення відносин академії з іншими державними структурами, навчальними закладами та рятувальниками багатьох країн світу.
Тож з нагоди Дня журналіста щиро дякуємо Вам і Вашим колегам за невтомну творчу працю, мобільність, відвертість та об’єктивність матеріалів і бажаємо міцного здоров’я, натхнення й оптимізму, вірних друзів і цікавих співрозмовників, невичерпних творчих ідей і нових професійних звершень, миру, стабільності, добробуту і великого особистого щастя! 

 

 

З повагою, за дорученням колективу

Ректор Академії пожежної безпеки
імені Героїв Чорнобиля,
депутат Черкаської обласної ради, голова постійної комісії з питань екології, природокористування, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій
генерал-майор служби цивільного захисту
Микола Кришталь 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10